Du finner det meste hos oss

Visste du at vi er konkurransedyktige på utvalg og pris sammenlignet med ledende aktører på markedet... Også på levering til skoler og barnehager! 

$75

per hour

Kunstnermateriell...

Et stort utvalg, uansett nivå.

 

Vi har et godt utvalg av merker og kvaliteter innenfor akryl- olje- og akvarellmaling, pastell, tegne- og skrivesaker og de fleste andre teknikker.

Vi fører merker som Golden Paints, Daler Rowney, Winsor & Newton, Montana Gold-spray, Derwent, Steadtler, Royal Talens og flere.

... og tilbehør

Vi har byens billigste lerret-serie - og de beste også.

 

Hos oss finner du oppspente lerret, lerret på rull, blindrammer, sveverammer, papirblokker, skissebøker, oppbevaringsmapper, pensler, palettkniver, paletter, fargehjul, linjaler, passepartout-skjærere, kniver, billedoppheng og mye, mye mer.

Drops garn

med over 6600 gratis oppskrifter

 

Vi fører Baby Merino, Merino Extra Fine, Big Merino, Big Delight, Delight, Fabel, Karisma, Alaska, Eskimo, Polaris, Alpaca, Brushed Alpaca Silk, Melody, Bomull-Lin, Saffran, Paris, Air, Cotton Merino, Baby Alpaca Silk, Lima, Nepal, Cotton Light, Kid-Silk, Puna og Andes.

Symaskiner, Stoff og Håndarbeid

Symaskiner fra Pfaff, Husqvarna, Singer og Brother.

Hos oss får du et stort utvalg av stoff fra blant annet Gütermann, Moda, Lecien og Stof Fabrics.

Du finner også mange broderi og tilbehør fra Permin, Cewec, Janlynn, Disney Dreams Collection med flere. 

Barnehobby

Det tradisjonelle og det nye...

 

Vi har fullt oppsett av HAMA-perler, som gir timesvis med skaperglede for store og små. Vi fører trygge barnevarer innenfor maling, tegning, håndarbeid, origami, Airfix-modeller, trylleri og mye, mye annet gøy.  

Generell hobby

Dorull-Nissen er inn...

 

Vi har det meste av generell hobby, så som isopor- og vattartikler, tubestrikk, øyne, filt, såpe, lys, silkepapir, ull, lim, miniatyrer, porselensmaling, hobbymaling, porselens- og treting, og alt annet mellom himmel og jord.

Baking

Vi har det du trenger til en god pris...

 

Våre hovedleverandører av bakeutstyr er Wilton og Squires Kitchen. Icing color, candy melts, bakeformer, utstikkere, fondant, sugarpaste, serveringsfat og mye, mye mer finner du hos oss.  

Dropslaging

Ja, selvsagt har vi ananasaroma til seigmennene...

 

... Og alle andre smaker også. Vi fører det du trenger til dropslaging og hovedleverandøren vår er danske Urtegaarden som kun har naturlige ingredienser i sine produkter - så du vet hva du stapper i munnen.  

Scrapbooking, Kortlaging

og stempling...

 

Uansett om dette er din store lidenskap, eller om du  lager invitasjoner og bortkort for første gang, så kan vi veilede deg. Vi har hundrevis av mønsterark og kartong-ark og all den pynt og de verktøy du kan ønske.  

Smykkelaging

Perler, glitter og alt som skinner...

 

Vi har et godt utvalg av smykkedeler, perler, verktøy, snorer og kjeder. Vi har også et stort utvalg av perler og tråd til barn. 

Modellhobby

En verden i miniatyr...

 

Vi fører i hovedsak modeller fra Airfix, Artesania, Tamya og Billing Boats og har fullt oppsett av Humbrol. I denne avdelingen tar vi gjerne opp bestilling på det du måtte ønske, og har også tilbehør på bestilling fra Busch. 

Litteratur

vi lærer så lenge vi lever..

 

Bøker er en fantastisk introduksjon til en ny hobby, og desto mer du kan om noe, desto mer interresant blir det. Bøkene graver seg dypere og dypere inn i fagstoffet og tar deg med på nye opplevelser.

Velkommen til oss i Kristiansand

Vi er her for deg

 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon

© 2021 by HobbyHimmelen AS. 
Henrik Wergelandsgate 20, 4612 Kristiansand
Tel: 97973277, E-post: mail@hobbyhimmelen.no